Vienreizējā uzkopšanas servisa pakalpojumi birojos, mājās un dzīvokļos

marts 10, 2010 Bez tēmas

Ņemot vērā klientu dažādās vēlmes, mūsu kompānija piedāvā arī vienreizējo uzkopšanas servisu.   Vienreizējā uzkopšana ir piemērota klientiem, kam regulāras tīrīšanas darbi telpām nav nepieciešami, bet viņi vēlas šādu pakalpojumu, kad rodas nepieciešamība. Tas ir vairāk piemērots ne tik noslogotai videi vai telpām, kas tiek lietotas reti. Šāda tipa tīrīšanas serviss Jums var būt nepieciešams arī tad, ja Jūs pārvācaties uz citām telpām, vai vēlaties sakopt telpas pēc pasākumiem.   Pārvākšanās vai ievākšanās jaunās telpās parasti ir stresa pilna, tāpēc mēs varam atvieglot Jums tīrīšanas rūpes, kas padarīs pārvākšanās procesu daudz vieglāku un patīkamāku.   Pasākumi darba vietā vai mājās bieži prasa krietnu piepūli, lai visu sagatavotu; ja pēc tam vēl ir jādomā, kā visu sakārtot un iztīrīt, tad prieks par pašu pasākumu var izzust… Uzticiet mums savas telpas, lai varam visu paveikt Jūsu vietā!

Šo pakalpojuma veidu varat izmantot:

  • pēc darba vai mājas ballītēm/ korporatīviem pasākumiem;
  • izvācoties no telpām;
  • ievācoties jaunās telpās;
  • beidzoties nomas līgumam utt.

Ja Jums nepieciešama vienreizēja tīrīšana jūsu mājās vai birojā – tikai piezvaniet! Mēs varam noorganizēt uzkopšanu jebkurā Jums vēlāmā dienā un laikā.

Mēs varam vienoties par visiem nepieciešamajiem darbiem, lai sakoptu vidi, kurā Jūs uzturaties un sniegtu vislabāko kvalitāti. Mēs solām, ka Jūs būsiet apmierināti ar kvalitatīvo servisu un, iespējams, vēlāk turpināsiet izmanotot arī citus mūsu sniegtos pakalpojumus.

Par jebkuriem tīrīšanas pakalpojumiem lūdzu sazinieties ar uzkopšanas servisa kompaniju LiiR, tālr. 67250312, e-pasts liir@liir.lv vai apmeklējiet www.liir.lv

Atslēgas vārdi: , , , , ,

Komentēt